Πρώτη Παρουσίαση: «Μετέωρα - Οι Αετοφωλιές της Ορθοδοξίας», το νέο βιβλίο του Δημήτρη Σωτηρόπουλου

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε στους αγαπητούς αναγνώστες την προσεχή κυκλοφορία του νέου βιβλίου του Δημήτρη Σωτηρόπουλου με τίτλο «Μετέωρα - Οι Αετοφωλιές της Ορθοδοξίας».


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
Ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος, Φωτογράφος, Συγγραφέας και Εκδότης με πετυχημένη παρουσία στην έκδοση βιβλίων για τις Ιερές Μονές του Αγίου Όρους, της Πελοποννήσου και της Στερεάς Ελλάδας, συνεχίζει την έκδοση ωφέλιμων Ορθόδοξων βιβλίων, αφιερώνοντας το επόμενο πόνημά του στα επιβλητικά Μοναστήρια των Μετεώρων!


Αυτή τη φορά, ο συγγραφέας περιηγείται στις Ιερές Μονές της Αγιομετεωρίτικης μοναστικής πολιτείας, σε ένα μοναδικό Οδοιπορικό στους απόκρημνους βράχους της περιοχής και τις κυψέλες Ορθόδοξου Μοναχισμού που δεσπόζουν πάνω σε αυτές, θυμίζοντας απρόσιτες αετοφωλιές.
Μέσα από 180 και πλέον έγχρωμες φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης, πληθώρα πληροφοριών και αναλυτική παρουσίαση των άφθαστων βυζαντινών τοιχογραφιών των Μοναστηριών, η νέα αυτή καλαίσθητη έκδοση φιλοδοξεί να παρουσιάσει τα Ιερά Προσκυνήματα των Μετεώρων με τρόπο απλό, σύγχρονο και κατατοπιστικό, με σεβασμό παράλληλα στην Ορθοδοξία. Κι όλα αυτά, με την υψηλή ποιότητα των βιβλίων του Δημήτρη Σωτηρόπουλου, που είναι ήδη γνωστή στους αναγνώστες των βιβλίων του για το Άγιον Όρος, την Πελοπόννησο και την Στερεά Ελλάδα.


Το βιβλίο, πολυτελής έκδοση με σκληρό εξώφυλλο και μέγεθος 192 σελίδες, αναμένεται να κυκλοφορήσει, πρώτα ο Θεός, τον Ιανουάριο του 2015.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ:

Δημοσίευση σχολίου

ΩΦΕΛΙΜΑ

ΓΕΡΟΝΤΕΣ

ΘΑΥΜΑΤΑ

 
Copyright © ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. Designed by OddThemes | Distributed By Blogger Templates20