ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΙΕΧΩΒΑΔΩΝ: Προσηλυτίζουν περαστικούς μπροστά σε Ορθόδοξες Εκκλησίες!!! - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από τη δράση τους μπροστά στον Ιστορικό Ναό της Καπνικαρέας, στο κέντρο της Αθήνας


Από αναγνώστη λάβαμε το ακόλουθο μήνυμα, μαζί με τις φωτογραφίες:

Δημήτρη η προκλητικότητα των ιεχωβάδων έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Σου στέλνω φωτό με το σταντ που είχαν στήσει την Παρασκευή ακριβώς μπροστά από το ναό της Καπνικαρέας. 
Όταν πλησίασα και τους έκραξα γιατί έχουν βάλει μπροστά στην  ορθόδοξη εκκλησία τα βιβλία τους, είχαν το θράσος να μου πούνε πως το κάνανε γιατί μιλάνε για το Χριστό!!! Αφού έβγαλα φωτό και τους είπα ότι θα τα βάλω στο ιντερνετ, μάλλον τότε μόνο θορυβήθηκαν γιατί μετά από λίγο που πέρασα είχαν εξαφανιστεί. 
Να πω ακόμα ότι μια περιπολία αστυνομικών που πέρασε δίπλα μας εκείνη την ώρα δεν έδωσε καμία σημασία, και επίσης στο ναό ο ιερέας εξομολογούσε εκείνη την ώρα και δεν μπορούσα να τον ενοχλήσω. Παρακαλώ κάνε μια αναφορά στο θέμα ώστε όποιος βλέπει παρόμοια φαινόμενα να αντιδράει.

ΜΙΚΡΟ ΣΧΟΛΙΟ - ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ: Φυσικά πρέπει να αντιδρά άμεσα όποιος Χριστιανός βλέπει τους Ιεχωβάδες να προπαγανδίζουν τις κακοδοξίες και αιρέσεις τους! Και είναι άξια συγχαρητηρίων η στάση του αναγνώστη, που ουστιαστικά τους έδιωξε μπροστά από έναν ιστορικό Ναό στο κέντρο της Αθήνας, την Καπνικαρέα!
Όμως, εδώ προκύπτει το ερώτημα: Η επίσημη (Διοικούσα) Εκκλησία τι κάνει για το ζήτημα; Είναι δυνατόν να επιτρέπει στους θρασύτατους Ιεχωβάδες να αλωνίζουν κυριολεκτικά, κάνοντας προσηλυτισμό (!!!) ακόμα και μπροστά από Ορθόδοξους Ιερούς Ναούς;;;

Μήπως πρέπει να ξυπνήσουν κάποιοι, επιτέλους; Είναι αδιανόητο ο λαός, πιστός και μη, να αφήνεται έρμαιος και απροστάτευτος στα νύχια των αρπακτικών "Μαρτύρων του Ιεχωβά"!
Για να το κατανοήσουμε καλύτερα: Μπαίνει κάποιος π.χ στην Καπνικαρέα, ανάβει ένα κερί ή παρακολουθεί κάποια Ακολουθία και στην έξοδο πέφτει πάνω στα "χριστιανικά" βιβλία των Ιεχωβάδων!!! Ενώ και οι πολυπληθείς περαστικοί θα σκέφτονται "για να είναι έξω από τον Ναό, θα είναι Χριστιανοί"!!! Έτσι, αρκετοί θα πάρουν τα βιβλία τους, αφού προσφέρονται και δωρεάν!

Πόση ζημιά λέτε να προκληθεί έτσι σε ψυχές, που πέφτουν θύματα της σύγχυσης που καλλιεργούν οι Ιεχωβάδες; Πόσοι λέτε να παρασυρθούν τελικά;;;

Επιτέλους, ας αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας γι' αυτή την απαράδεκτη κατάσταση, γι' αυτό το χάλι...! 

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. Designed by OddThemes | Distributed By Blogger Templates20