Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΒΙΚΤΟΡ ΓΙΑΝΟΥΚΟΒΙΤΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ:ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ.

Την Ελλάδα επισκέφθηκε αυτές τις ημέρες ο Πρόεδρος της Ουκρανίας κ. Γιανουκόβιτς, όπου είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τον Πρόεδρο Παπούλια, ο κ. Γιανουκόβιτς μεταξύ άλλων σημείωσε, ότι έχει μεγαλώσει στα ελληνικά χωριά, καθώς ο ίδιος κατάγεται από την Μαριούπολη.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες κατά την διάρκεια της παραμονής του στην Ελλάδα, ο Πρόεδρος της Ουκρανίας πραγματοποίησε προσκυνηματική επίσκεψη στο Άγιον Όρος.

Με ευλογία του Μητροπολίτη Κιέβου και πάσης της Ουκρανίας Βλαδιμήρου, τον Πρόεδρο της Ουκρανίας συνόδευε ο Πρύτανης των Θεολογικών Σχολών του Κιέβου, Αρχιεπίσκοπος Μπορίσπολ Αντώνιος.

Τέλος, να σημειωθεί, ότι ο κύριος σκοπός του ταξιδιού του Προέδρου στην Ελλάδα, ήταν για να προσκυνήσει στο Άγιον Όρος, αφού δεν είναι η πρώτη φορά που το επισκέπτεται.

Το 2009 όταν το επισκέφθηκε ένας γέροντας του χάρισε ένα κομποσχοίνι, και ο Πρόεδρος της Ουκρανίας του υποσχέθηκε ότι θα το φοράει για πάντα στο δεξί του χέρι. (βλέπε πρώτη φώτο).

ΠΗΓΗ.

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΜΟΝΗ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ:


ΔΥΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΤΟΥ ΟΥΚΡΑΝΟΥ ΗΓΕΤΗ:

-ΚΑΤΑΡΧΗΝ,ΘΑΥΜΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΡΧΗΓΟ ΙΣΧΥΡΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΩΣ ΑΠΛΟΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗΣ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ,ΤΩΝ ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΚΛΠ.

-ΕΠΕΙΤΑ,ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ,ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ...ΧΑΙΒΑΝΙΑ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠ΄ΤΟ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.

Ο ΓΙΑΝΟΥΚΟΒΙΤΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΗ ΜΟΝΗ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ,ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΝΕ.

ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΚΥΡΙΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ,ΟΤΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΑΝΑΒΟΥΝ ΚΑΝΑ ΚΕΡΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΤΑ ΠΕΤΑΧΤΑ,ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΓΙΑ...ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΥΣ.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΛΑΩΝ,ΟΠΩΣ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ!

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ:

8 σχόλια :

  1. Ανώνυμος10/6/10, 11:30 μ.μ.

    ο μεγαλυτερος εχθρός της Ελλάδος είναι ο καπιταλισμός.
    (δεν είμαι αριστερός)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε Η-Ο πολλά μπράβο για την ανάρτηση αυτού του υπέροχου βίντεο! Η Παναγία μας να σου δίνει δύναμη όπως και σε όλο τον κόσμο, ώστε όλοι να δίνουμε μέσα από την καρδιά μας την ομολογία της πίστεως στον Κύριό μας Ιησού Χριστό, όσες αντιξοότητες κι αν αντιμετωπίζουμε.

    Μανούσος-Χανιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γιαννης κ11/6/10, 1:57 μ.μ.

    Καλά για τους περισσότερους δικούς μας, το προσκύνημα είναι ντροπή και φυσικά κομποσκοίνια και σταυροί στον λαιμό ειναι κατάντια.Αχ ελληνορθοδοξία μου που σε έφτασαν? Οι δικοί μας είναι προχωρημένοι, όχι σκοταδιστές για αυτό και είναι πασιφανές ότι ως χώρα προχωράμε μπροστά(θα σκάσω απο τα γέλια)Ολοι ξαφνικά γίναν υπέρμαχοι της μαρξιστικής ιδεολογίας επειδή αυτό επιτάσσει το σύστημα, έτσι οφείλεις και εσύ για να μην σε θεωρούν παρακατιανό και οπισθοδρομικό και και και...να τους ακολουθείς.Να μην κάνεις τον σταυρό σου μπροστά απο έναν ναό, αντίθετα να συμφωνείς να ανεγείρονται ναοί άλλων θρηκειών γιατί αυτό είναι πολιτισμός. Οταν είσαι σε καμμια ταβέρνα και τρως να μην κάνεις τον σταυρό σου γιατί έτσι ζείς στον μεσαίωνα.Το κομποσχοίνι στο χέρι πρέπει να είναι must αξεσουαρ και τίποτε άλλο.Επίσης να λες στους υπόλοιπους για να το παίξεις εξυπνος ότι δεν επέλεξα να γίνω χριστιανός -με το ζόρι με έκαναν.Να μην κρατάς νηστείες αφού τα εξερχόμενα εκ του στόματος πειράζουν όχι τα εισερχόμενα.Και πολλά πολλά ακόμη πρέπει να κάνεις για να είσαι "εντός".
    Α και φυσικά μόλις κανένας σου ανταπαντήσει σε όλα αυτά εσυ να λές για το Βατοπέδι και για τους παπάδες και έτσι περιχαρής να νιώθεις ικανοποίηση. Ετσι θα πας μπροστά, πολύ μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γι αυτό λοιπόν φίλε Γιάννη κ, εμείς θα συνεχίσουμε να έχουμε το κομποσκοίνι στο χέρι και την ευχή του Χριστού στην καρδιά και στα χείλη μας. Και ας μας λένε καθυστερημένους...

    Μανούσος-Χανιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα ειπες ολα Γιαννη...Οπως εγραψα,η σταση αυτη του Ουκρανου Προεδρου μας θλιβει για την καταντια μας,αλλα ταυτοχρονα μας γεμιζει ελπιδα που υπαρχουν ακομα τετοιοι Ορθοδοξοι ηγετες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος11/6/10, 4:50 μ.μ.

    Ο παπανδρεου ορκιστικε για το Ελληνικο κρατος με το αριστερο του χερι και την βερα την φοραει στο αριστερο του παλι χερι,αυτα διεστραβλωνουν τα μυστηρια της ορθοδοξου εκκλησιας μας και ειναι ντροπη αρχηγοι κρατους στην Ελλαδα να κανουν τετοια πραγματα,εφοσον δεν πιστευουν σε αυτα να το πουν και να μην κρυβονται και κοροιδευουν τον κοσμο γιατι ο λαος τους ψηφιζει και τους εμπιστευετε και αυτοι βγαζουν τον σταυρο απο τα εθνικα μας συμβολα,γιατι συμβαινει αυτο; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΜΥΗΘΕΙ ΣΕ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΟΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ ΩΣ ΘΕΟ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ,ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ,ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ,
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΣΟΝΟΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΟ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΣ ΑΓΑΠΗ,ΜΑΣ ΣΥΝΧΩΡΕΙ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΕΦΟΣΟΝ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΣΑΤΕ ΠΕΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος11/6/10, 6:52 μ.μ.

    ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος14/6/10, 3:36 π.μ.

    Συλλογος Φιλων Μονης Βατοπαιδιου:
    http://friendsofimmb.net/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΩΦΕΛΙΜΑ

ΓΕΡΟΝΤΕΣ

ΘΑΥΜΑΤΑ

 
Copyright © ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. Designed by OddThemes | Distributed By Blogger Templates20